Andrea kvalifikált business-coach. Tapasztalatból ismeri, hogy a napi munka során milyen nyomásnak vannak kitéve a vezetők és tudja, hogy milyen sok függ attól, hogy mit mond, mennyire figyel, milyen kérdéseket tesz fel, és hogyan fogalmazza meg a finom visszajelzéseket. Coachee-jai véleménye szerint az a tény, hogy felismeri és érti a vezetők problémáit, dilemmáit nagyban hozzájárul ahhoz a hatékony támogatáshoz, melyet az egyéni fejődés folyamatában nyújtani tud.

A vele való coaching folyamat során a közös munka a coachingról, az üzletről és a kreativitásról szól. Arra fókuszál, hogy ez a három terület illeszkedjen egymáshoz, miközben arra ösztönzi a managereket, hogy emeljék be a mindennapi eszköztárukba a coach-stílusú vezetést. Ezzel olyan módszert ad a kezükbe, mellyel hatást gyakorolhatnak és ösztönözhetik a csapatot a jobb megoldások irányába.

Andrea a Corvinus Egyetem marketing szakát végezte, közgazdász. Az elmúlt csaknem 20 évben startégiai tervezőként és vezető tanácsadóként tevékenykedett nemzetközi és magyar kommunikációs cégeknél. Az utóbbi időkben vállalati belső kommunikációval és ennek egy speciális ágával, az Internal Brandinggel is foglalkozik. Amikor munkája során megismerkedett a coachinggal elhatározta, hogy gyakorlója lesz ennek az innovatív egyéni fejlesztésnek. Először az Akcióorientált Coach képzést választotta, melynek keretében gyakorlatorientált, tapasztalati tanulás alapú technikát sajátított el. Ennek folytatásaként a Business Coach Akadémián elsősorban a munkahelyi problémák és vezetői kompetenciák fejlesztéséhez tanult coaching eszközrendszereket.

A www.sellerandi.blogspot.com oldalon olvashatja coachinggal kapcsolatos írásait.

seller.andrea@coachkor.eu