Andrea kvalifikált business-coach. Több éves vezetői múltja alapján tapasztalatból ismeri, hogy milyen nyomásnak vannak kitéve a vezetők a napi munka során. Marketing kommunikációs szakmában eltöltött évek alatt megtanulta, hogy sok minden függ attól, hogy a vezető mit mond, mennyire figyel a csapatra, milyen kérdéseket tesz fel, hogyan fogalmazza meg a finom visszajelzéseket. Coachee-jai véleménye szerint az a tény, hogy felismeri és érti a vezetők problémáit, dilemmáit nagyban hozzájárul ahhoz a hatékony támogatáshoz, melyet az egyéni fejődés folyamatában nyújtani tud.

Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a coaching folyamat során a közös munka a coachingról, az üzletről és a kreativitásról szóljon. Arra fókuszál, hogy ez a három terület illeszkedjen egymáshoz, és azt keresi, mivel lehet az egyéni és a kollektív tehetséget fejleszteni. Coach munkája során arra ösztönzi a vezetőket, hogy mindennapi vezetői eszköztárukba illesszék be a coach stílusú vezetést, ezzel olyan támogató megoldást ad kezükbe, amely lehetőséget nyújt arra, hogy hatást gyakoroljanak és ösztönözzék a csapatot a jobb megoldások érdekében.


Andrea az elmúlt csaknem 20 évben startégiai tervezőként és account direktorként tevékenykedett nemzetközi és magyar kommunikációs cégeknél.
Az elmúlt időszakban tanácsadóként vállalati belső kommunikációval és ennek egy speciális ágával, az Internal Brandinggel is foglalkozik.
Segít a Magyar Reklámszövetség Független Ügynökségek Tagozatának egy szakmai fórum létrehozásában, melynek keretein belül a vezetői készségek fejlesztésével kapcsolatos témákban vállalt szakértői szerepet.
A közelmúltban vezetői készségekkel kapcsolatos mélyinterjús kutatásba kezdett annak érdekében, hogy jobban megértse azokat a kérdéseket, melyekkel manapság a vezetők szembesülnek.

Andrea először a Kereskedelmi- és Vendéglátóipari Főiskolát végezte el, majd a BGE (most Corvinus Egyetem) marketing szakát. Amikor munkája során megismerkedett a coachinggal elhatározta, hogy gyakorlója lesz ennek az innovatív egyéni fejlesztésnek. Először az Akcióorientált Coach képzést választotta, melynek keretében gyakorlatorientált, tapasztalati tanulás alapú technikát sajátított el. Ennek folytatásaként a Business Coach Akadémián elsősorban a munkahelyi problémák és vezetői kompetenciák fejlesztéséhez tanult coaching eszközrendszereket.
A www.sellerandi.blogspot.com oldalon olvashatja coachinggal kapcsolatos írásait.

seller.andrea@coachkor.eu