Éva pszichológus, life coach, párkapcsolati coach és kvalifikált business coach. 25 éves tapasztalata van abban, hogyan segítse eredményesen a hozzáfordulókat kritikus élethelyzetükben, érzelmi-, párkapcsolati válságuk idején, vagy szakmai és magánéletük egyensúlyának megteremtésében. Co-active szemleletű coachként elkötelezetten segíti klienseit abban, hogy belső erőik mozgósítsával elérjék személyes és szakmai céljaikat, vezetőként sikeresek legyenek, reálisan értékeljék magukat, megbirkózzanak a stresszel és életük minden területén harmóniában legyenek önmagukkal.


Éva az ELTE Pszichológus szakán diplomázott. Ezután további szakmai képzéseken mélyítette tudását és szerzett új készségeket, mint a két éves szexuálterapeuta képzés doktor Buda Béla vezetésével. Az amerikai Carl Rogers Személyközpontú Intézet 2 éves nemzetközi tréningjén a kliensközpontú szemléletet sajátította el a tanácsadásban és a terápiában. Itt alapozta meg a coaching területén is nélkülözhetetlen szakmai tudását. Éveken át vett részt C. Rogers közreműködésével vezetett, több száz fős nemzetközi workshopokon. Később részt vett Jonh Kabat-Zinn, a mindfulness mozgalom egyik alapítója, egyhetes mindfulness tréningjén., a Menla Központban.

Az amerikai Life Coach Tréning Intézet (ILCT) pszichológusoknak indított, a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) által akreditált képzésén life-coach, majd az alapképzés után partnerkapcsolati szakértői oklevelet szerzett . Ezután budapesti Business Coach Akadémia képzésén vett részt.. Később megkapta a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) minősítését és alapító tagja az ICF magyar tagozatának.

eva.foldvari@gmail.com

ahappylife.coach@gmail.com