Éva Pszichológus, life coach, párkapcsolati coach és kvalifikált business coach.
25 éves tapasztalata van abban, hogyan segítse eredményesen a hozzáfordulókat kritikus élethelyzetükben, érzelmi-, párkapcsolati válságuk idején, vagy szakmai és magánéletük egyensúlyának megteremtésében.
Co-active szemleletű coachként elkötelezetten segíti klienseit -főként női vezetőket - abban, hogy belső erőik mozgósítsával elérjék személyes és szakmai céljaikat, vezetőként sikeresek legyenek egy férfi dominanciájú társadalomban, reálisan értékeljék magukat, megbirkózzanak a stresszel, a velük szembeni előítéletekkel, és az életük minden területén harmóniában legyenek önmagukkal.


Az utóbbi években lépett a coaching területére, ahol life- és business coachként mind a pszichológusi, mind a nemzetközi nonprofit világban szerzett vezetői tapasztalatait integrálhatja.
Az amerikai Life Coach Intézet (ILCT) pszichológusoknak indított, a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) által akreditált képzésén life-coach oklevelet szerzett. Az alapképzést követően "relationship coach"-ként partnerkapcsolatokra specializálódott. Ezután budapesti Business Coach Akadémián szerzett oklevelet. Tagja a Nemzetközi Coach Szövetségnek és az ICF magyar tagozatának.

Éva az ELTE Pszichológus szakán diplomázott. Ezután további szakmai képzéseken mélyítette tudását és szerzett új készségeket. Az amerikai C. Rogers Intézet 2 éves nemzetközi tréningjén Carl Rogers kliensközpontú szemléletét sajátította el a tanácsadásban és a terápiában. Itt alapozta meg a coaching területén is nélkülözhetetlen szakmai tudását. Éveken át vett részt C. Rogers közreműködésével vezetett, több száz fős nemzetközi workshopokon és később csoport-facilitátori képzettséget is szerzett.

Pszichológusi munkája mellett 17 évig dolgozott a Tömegkommunikációs Kutatóközpontban, ahol szociálpszichológiai és közvélemény-kutató vizsgálatokban vett részt. A Soros Alapítványnál 9 évig, stratégiai szemléletet igénylő programokat menedzselt, kamatoztatva szociális érzékenységét és kreativitását. Innen továbblépve, az ugyancsak nonprofit Nyílt Társadalom Intézet 28 országot átfogó Nőprogramjának kezdeményezője és menedzsere lett. A nemzetközi csoport, amelyet 12 évig vezetett, a nők elleni erőszak megállításán, esélyegyenlőségük megteremtésén dolgozott a civil társadalom erősítésével és bevonásával. A projekt befejezése után a szervezeten belüli tudás és információ integrálása, hatékony alkalmazása, az úgynevezett "knowledge management" a feladatköre.

eva.foldvari@gmail.com