Ágnes kvalifikált business coach, HR szakértő
Hivatása és coaching tapasztalatai során személyes meggyőződésévé vált, hogy az üzleti sikerhez elengedhetetlen a szervezetnél dolgozók egyéni teljesítménye. A coaching alkalmazásával elsődleges célja, hogy az emberek szakmai és személyes problémáikra új rálátást kapjanak, ráeszméljenek belső erőforrásaikra, rejtett képességeikre, és azokat tudatosan használják.

Elkötelezett szándéka, hogy támogatásával az emberek képesek legyenek belső akadályaik feltárására, a régi megszokott, és a rögzült gondolatok, rutinszerű reakcióik felismerésére és elengedésére, s ezáltal viselkedésük megváltoztatására. Hite szerint mindezek eredményeként a coaching jelentős mértékben hozzájárul a munkahelyi és személyes életminőség javulásához, a szervezeti teljesítőképesség és hatékonyság növeléséhez egyaránt. Munkájából fakadóan az üzleti életben sok sikeres, és kevésbé sikeres fiatal és középkorú vezető tucatjával találkozik, akiknél egyre gyakrabban merül fel az igény személyiségük mélyebb megismerésére, a tudatosabb vezetővé válásra. Az általános coaching témájú fejlesztések mellett speciális területe azoknak a vezetői vagy nem vezető beosztásban lévő személyeknek a támogatása, akik ki akarnak törni a mindennapos mókuskerékből, akik meg szeretnék találni munkájuk célját és értelmét, reális jövőképet szeretnének kidolgozni vagy segítségre vágynak a munka-magánélet egyensúlyának megteremtésében.

Ágnes a közgazdász végzettség megszerzését követően az elmúlt közel tíz évben pénzintézetnél szerzett hazai és nemzetközi üzleti tapasztalatokat. Az üzleti életben eltöltött évek után karriert váltott és humánerőforrás területen helyezkedett el. A karrierváltással az volt a célja, hogy közvetlen módon foglalkozzon emberekkel, s az általa végzett tevékenységgel mind a szervezet, mind a munkatársak egyéni céljait egyaránt szolgálja. HR szakképesítés birtokában HR tanácsadóként speciális területe a karrier- és tehetségmenedzsment, amelynek kapcsán mindennapossá vált számára a tehetséges vezetők, illetve szakértők fejlesztése és motiválása. Személyes és munkahelyi céljai megvalósulását, illetve önmegvalósítási vágyát nagymértékben támogatta coach-á válása, amely 2008. óta szerves része az életének.

Mottója: mindannyian egyediek vagyunk, s felelősek saját boldogulásunkért, a legboldogabbnak akkor érezzük magunkat, amikor képesek vagyunk ezt az egyediséget kibontakoztatni, a bennünk rejlő összes képességet kifejezni.

csehi.agnes@coachkor.eu