A business coaching Andrea számára az egyik leghatékonyabb fejlesztési eszköz mind a multinacionális cégek világában, mind az aktívan jelenlévő egyéb vállalkozások körében.

Business coach munkájában a személyre szabott támogatás azon legfőbb küldetését vállalja magára, amely szerint a vezető a coaching találkozások folyamán megoszthatja Andreával gondjait, kételyeit, gyengeségeit, és segít ügyfelének a "hogyan"-t megtalálni, majd a döntéshozatal eszközrendszerével végig vinni a megkezdett folyamatot. Természetesen csak azokon a területeken, amelyeken az ügyfél fejlődni szeretne, és készen is áll a változtatásra.


Segít abban, hogy ügyfele merje felvállalni a felmerülő akadályait, a konfliktusoktól ne ijedjen meg, tanulja meg érzékelni és értelmezni a körülötte zajló kommunikációs világot. Andrea különösen hisz a shadow coachingban, amely során a coach - kizárólag megfigyelő szerepben -, mint árnyék kíséri ügyfelét és a kívülálló szemével nyert tapasztalatát a következő coaching találkozások alkalmával közösen kiértékelik.

Fő szakterületei a kommunikáció, a készségfejelesztés, az önmenedzsment/ karrier, a vezetés témakörei. Ezeket igény szerint kiegészítheti a felnőttek és gyermekek aktív sportolásának életszervezési nehézségeiből adódó problémák megoldásai.

Gazdasági Főiskolai diplomája, és az ELTE bölcsész végzettség (doktori képzés abszolutórium) megszerzése mellett a Business Coach Akadémia igazgatójaként és oktatójaként dolgozott.

Az ELTE coach-üzleti képzés létrehozója, melyben 3 éven át képezték a business coachokat. Közel 20 évet dolgozott a felsőoktatásban, a felnőttképzésben. Az ELTE oktatójaként szabadon választott Business coaching kurzusokat vezetett.

A Coach-Kör tagjaként Business Coach képzést is szervez (személyre szabott formában, illetve a sportolás életszervezésére vonatkozóan is). Legfőbb küldetése, hogy a leendő coachok egyénre szabottan is szerezzenek magas szintű szakmai ismereteket és gyakorlatot, hogy biztonsággal tudjanak a coaching piacon dolgozni.

A három, már felnőtt gyermeke „kirepülése” után szabadidejében a Társadalmi Felelősségvállalás jegyében aktívan részt vesz a Mosoly Alapítvány és az Igazgyöngy Alapítvány támogatói munkájában, illetve az Ezjazz kórusban énekel. https://www.facebook.com/ezjazz.korus/

Publikációk:

HR portál: "Coaching válság idején"
Turizmus Panoráma: "Elbocsátó szép üzenet"
Business Traveller 2008.októberi szám: "Mire jó a coaching, hogyan válasszunk segítőt?"
"IT vezetők coacholása"

Esetek a coach életéből: "Amikor az együttműködésért is meg kell dolgozni"

bathory.nemeth.andrea@coachkor.eu